Storitve

12. 5. 2016

V vseh opisanih in drugih življenjskih situacijah vam lahko pomagamo s svojim znanjem in izkušnjami. Včasih je dovolj že pomoč pri analizi situacije in vam novi vpogledi zadostujejo za samostojno nadaljevanje.

V naslednjem koraku vam pomagamo z nasveti glede ravnanja ali glede izbire poti, tehnik in metod nadaljnjega dela. Ljudje smo si različni, obstaja množica pristopov k osebni rasti in pomoči, s skupnim premislekom boste lažje izbrali najustreznejšo pot.

Coaching je najprimernejši, kadar želite spremeniti ali izboljšati določena ravnanja in doseči specifične cilje. V procesu vas spremljamo določen čas in skupaj delamo na definiranih ciljih.

Včasih je za spremembo potreben daljši proces in globlji posegi, čas je za terapijo, s katero dosežemo dolgoročnejše in globlje spremembe osebnosti.

Skupinsko delo v obliki delavnic je primerno za ekipe v podjetjih, pa tudi za uvodno spoznavanje procesov in metod za posameznike, kot je na primer Jadranje z jogo in spoznavanjem individuacijskega procesa.

 

Želite zvedeti več o tem? Pišite nam!

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter